Username *
Password *
Remember Me

Vašem je psiću hladno? Nabavite mu stylish hoodicu! Da i kućni ljubimci mogu biti street-style zvijezde uvjerile su se mlade poduzetnice Maja Cvetković i Viktorija Šebalj koje su pokrenule hrvatski brend za pse Dawg Swag: - Dawg Swag hoodice prvo smo napravile za svoje njuškice i naišle na brojne pozitivne komentare prijatelja i poznanika, koji su nas ohrabrili da proširimo proizvodnju – priča Maja.

peseki43

Kako je sve počelo? Vlasnice dvaju psića, Moa i Rhodrija, bile su nezadovoljne postojećom ponudom na tržištu i odlučile su pokrenuti vlastitu proizvodnju odjeće za pse. S obzirom da većina pasa boravi u grijanim prostorima, javila se potreba za nošenjem odjeće za pse, koja im pruža zaštitu od hladnoće. Dawg Swag trenutno u ponudi ima tople i udobne hoodice u raznim bojama. No, to nije sve, jer uskoro stižu i kabanice, ogrlice, oprsnice i povodci. Sve je proizvedeno u Zagrebu, od kvalitetnih materijala, ističu vlasnice.

peseki1

- Obraćamo pozornost na detalje, pa su naše hoodice izrađene od najkvalitetnijih tkanina u različitim, trendi bojama. Ono što nas čini prepoznatljivima na tržištu je originalni dizajn kojim naglašavamo osobnost ljubimaca koji ih nose te posebno pakiranje u kojem proizvod dolazi - kaže Viktorija. Aktualnu kolekciju možete pronaći na web stranici www.dawg-swag.com i odabrati boju i natpis koji najbolje predstavljaju vašeg ljubimca.

peseki2peseki4peseki3peseki11peseki44

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location