Username *
Password *
Remember Me

Prvi studio ulične umjetnosti Lapo Lapo otvara se u ponedjeljak 21. prosinca 2015. u zagrebačkoj  Ilici 50 (u prolazu), a iza njega stoje istaknuti zagrebački street art umjetnici Miroslav Petković (Modul) i Boris Bare (Pimp My Pump). Bit će to jedinstveni prostor u gradu – platforma za nezavisnu i inovativnu umjetnost, za sve one koji razmišljaju izvan okvira i stvaraju van granica konvencionalnih definicija likovnosti.

LAPO LAPO1

Miroslava Petkovića mnogi već znaju kao veterana zagrebačke street art i graffiti scene, koji se kroz posljednjih 20 godina dokazao svojim muralima diljem regije. S vremenom je svoje likovno djelovanje proširio na kaligrafiju, lettering i tipografiju te je sada jedan od rijetkih koji se time specijalizirano bave.
Boris Bare dio je uspješnog umjetničkog kolektiva Pimp My Pump s kojim je oslikao mnogobrojne stare zagrebačke gradske pumpe za vodu (tzv. Franceke) te ih profilirao u simbol grada Zagreba. S vremenom je svoje djelovanje proširio i na brojne gradske zidove, primijenjenu umjetnost, ali i druge intervencije u prostoru.
Uz radove ovog umjetničkog dvojca u studiju Lapo Lapo otkrijte i one s potpisom brojnih drugih relevantnih i poznatih street art umjetnika iz Hrvatske i regije: djela potpisuju i Lonac, Stipan Tadić, Lunar, kolektiv R2D2, Djuvedj, 2Fast, Nikola Zorotović, Marko Zubak…

LAPO LAPO2LAPO LAPO 33LAPO LAPO3LAPO LAPO4

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.