Username *
Password *
Remember Me

Plise je ovih dana vrlo popularan na našim događanjima: Iva Šulentić i Iva Šarić Leko sinoć su prošetale zelenu suknju na otvorenje zagrebačke Liebeskind Berlin trgovine odnosno na projekciju filma Put do slave u Cineplexxu City Centera one East.

Iva Šulentić
Iva Šulentić


Šulentić je svoju plisiranu suknju kombinirala s bluzom cvjetnog motiva dok je Šarić Leko nosila čipkastu majicu. Obje vole i midi čizmice, hit su one smeđe ili crne boje. Večernji izlazak voli posebne komade a ovakva je suknja i više nego zahvalna: ima predivnu boju jeseni te ženstveni kroj koji se odlično kombinira s brojnim drugim detaljima i stilovima... Plise je vrhunski obradio Issey Miyake u liniji pleats please koja je vječna inspiracija brojnim autorima. Ona je dokaz da se slaganjem tkanine na specifičan način dobiva paleta mogućnosti oblikovanja odjevnog predmeta. Suknja je tek početak.

 

Iva Šarić Leko
Iva Šarić Leko


Na otvorenju Liebeskind Berlin dućana bile su i blogerice Barbara Repe i Isabella Rakonić te voditeljica Nevena Rendeli.

Barbara Repe 1

Barbara Repe

Isabella Rakonić 1

Isabella Rakonić

Nevena Rendeli 1

Nevena Rendeli

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.