Username *
Password *
Remember Me

Neko je vrijeme Tamu McPherson radila u struci, kao odvjetnica, no ubrzo je shvatila da je njezino srce u modi: prvo je počela raditi street-style fotografije za talijansi Glamour, da bi nakon toga postala suradnica brojnih modnih magazina i brendova, a radila je i kao glavna urednica talijanske Grazije.

nyfw-street-4-22-tamu-mcpherson 115218875000

Njezin je stil prepun utjecaja – Jamajke, gdje je rođena, New Yorka, u kojemu je neko vrijeme živjela, kao i Milana, koji je sada njezina baza. Uspješan blog All the Pretty Birds pokrenula je 2008., no danas je zaposlena i kao style director međunarodne kreativne agencije Out There.

Tamu StreetStyleNYFW CLake  1

Tamu zna da svježe boje naglašavaju njezinu tamnu put (nešto kao slavna Lupita Nyong'o) pa ne propušta iz trendovske ponude izabrati one najatraktivnije. Šarene suknje, voluminozne jakne, super štikle, dobar clutch, kristalna ogrlica, košulje kockastog motiva... sve je to dio njezine odlične garderobe koju kombinira s mnogo stila, zabave i inovativnosti. 

Foto: Vogue.com.au, modehunter.co.uk, condenast.co.uk, vogue.com, le21eme.com, leeoliviera.com, streetpeeper.com.

Tamu-mcpherson23

8029026412 a458c2a0f7 z

Best Dressed Tamu 480x780

FWBVK.-Profile-in-style-Tamu-5

JBQ 5254

LeeOliveira-2p131

milan-fwss2013-tamu-mcpherson

 

paris-ss2013-tamu-mcpherson

STREETPEEPER.COMtamu-mcpherson-JW-anderson-grid-sweaterstreetstyle12256-web

Street 1056-Tamu-Mcpherson

tami banana republic

tami JBQ 5254

Tamu-McPherson-by-valentine-avoh-42r

tamu-mcpherson

tamu-mcpherson29

tamu2

tamu6c

tamu86

TAMUMCPHERSON-15

tumblr lzuw5qpIgs1qzln3yo1 400

wwMFLTamu 13 v1

 

 

Komentari (1)

  1. Ermossa

Prva slika ovog posta je ujedno bila i prva slika te divne cure koju sam ikad vidjela! To je bilo prije nekoliko godina, ali slika mi je ostala urezana u pamćenje! Ostala sam zapanjena lakoćom s kojom kombinira različite boje i uzorke, stvarno...

Prva slika ovog posta je ujedno bila i prva slika te divne cure koju sam ikad vidjela! To je bilo prije nekoliko godina, ali slika mi je ostala urezana u pamćenje! Ostala sam zapanjena lakoćom s kojom kombinira različite boje i uzorke, stvarno je rijetko viđen talent za modu.

Pročitaj više
  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.