Username *
Password *
Remember Me

Mega suknja s jednim volanom, ili ona koja podsjeća na krug pa kad se spusti velika je i široka (često od mekanog neoprena) jedna je od poslastica ovoga ljeta. Ne samo da super izgleda na štikle i tenisice, već voli dnevne kombinacije ali i noćni ples ispod reflektora! Fotografkinja Mara Bratoš, kolumnistica i komičarka Andrea Andrassy, glumica Mirna Medaković i dizajnerica Marija Kulušić ponijele su dobre varijante ovih dana na događanja u Zagrebu – posjetile su Fashion.hr cruise odnosno parfumeriju Martimex.

mara bratos cr
Mara Bratoš - jednostavnost plus crni detalj


Mara voli pastele i uz njih kombinira jednostavne bijele majice s printom, Andrea ih ima više u svom ormaru, nosi uz potpetice ali i cool tenisice. Mirna bira kreaciju s par volana, sve skupa u navy stilu, dok Marija predstavlja svoju široku suknju i hlače u jednom: praktičan komad kad volite nositi kratko, a ne želite da se vidi baš sve! Cure predstavljaju ljetni, ležeran stil za grad!

 

andrea and

Andrea Andrassy - na ljetnim vrućinama, suknja je zakon! Gore je došla u Martimex provjeriti ljetna sniženja, a dolje skoknula na Tomislavac pogledati cruise revije...

CRUISE ANDREA ANDRASSY

 

CRUISE MARIJA MIKULIC
Marija Kulušić - minica i hlače u jednom

CRUISE MIRNA MEDAKOVIC
Mirna Medaković - točkice + volani

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.