Username *
Password *
Remember Me

"Trčimo za dijete 31" naziv je humanitarne utrke Marijinih obroka, organizacije kojoj je vizija da svako dijete na mjestu obrazovanja dobije barem jedan obrok dnevno, u kojoj sudjeluju i hrvatski dizajneri: njihove kreacije moći će se licitirati, isprobati i preuzeti na licu mjesta u nedjelju, 31. svibnja u 11.30h u parku Maksimir, Zagreb. Predložena početna donacija za svaki komad iznosi 120 kuna, koliko je potrebno da se jedno dijete prehrani za cijelu godinu. 

7298

Odabrani su hrvatski dizajneri svih profila - od onih etabliranih pa do mladih koji se tek probijaju na sceni, od dnevnih do večernjih kreacija, svi su se ujedinili s jednom idejom - da budu dio ovog globalnog projekta koji barem djelomično može riješiti problem gladi u svijetu. Dizajneri odjeće koji su se uključili u akciju su Elfs, Mo design - Morana Krklec, blackpearl by Sara Lončarić, Boris Pavlin, Jet Lag i Nebo. Od dizajnera nakita uključili su se Mia Mamić za Mia jewelry i Zvijezdana Ivić Bujas za Etolie de mer. Dizajneri sav prihod prikupljen na aukciji poklanjaju Marijinim obrocima!

6435


U realizaciji cijele ideje sudjelovao je i Goran Čižmešija, autor modne hrvatske stranice globalne praćenosti, Street Style Seconds, koji je samo za ovu prigodu besplatno snimio kampanju sa dizajnerskim komadima koji će biti na aukciji. Osim što potpisuje fotografije, osmislio je i kombinacije koje na fotografijama nose hrvatske volonterke "Marijinih obroka", Katarina Skelin, Dora Hrvoj i Ana Vukelić, lica koja često viđamo kao modele koji na modnim revijama, editorijalima i kampanjama prezentiraju kolekcije navedenih dizajnera. One su ujedno i suorganizatorice projekta “Hrvatska moda za Marijine obroke”.

 

653867016902691971927367741374247449

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location