Username *
Password *
Remember Me

Jedna ima 86 a druga 22 godine i nose istu robu i slip-on tenisice: zvijezde nove kampanje suradnje brendova & Other Stories i Vans su Daphne Selfe i Flo Dron. I baš su simpa! Uzorak Dalmatinera pristaje im odlično, a s lakoćom briše veliku granicu između generacija i vatreno crvena.

daphne selfe other stories01


Bake su sve češće u modnim kampanjama, naročito kad se radi o cool brendovima kao što je & Other Stories, ovo je jedna u nizu i fino dočarava kako jedan te isti styling mogu nositi sve generacije. Ako mogu one od 22 i 86, onda mogu i sve između – a slip on tenisice poručuju da se udobnost, dobar stil i atraktivni motivi vole i ove sezone. Haljina je jednostavna, točkasta, a tu je i klasičan sako. Neki krojevi naprosto ne poznaju godine, već samo zahvalnu siluetu.

 Vans Stories-8-Kopiedaphne-selfe-other-stories02daphne-selfe-other-stories03TH-15-12-MI-49 5 301101Vans Stories-3-KopieVans Stories

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.