Username *
Password *
Remember Me

Trenutak preseljenja iz rodnog Meksika u Amsterdam označio je za slavnu blogericu Andy Torres @ Style Scrapbook, velike promjene koje je popratila stilom. Šarenilu koje sada nosi rjeđe nego prije, dodala je minimalističke statement komade: općenito, izjavila je za WhoWhatWear, moj stil se nekako stalno mijenja, pazim da stvari na blogu ipak budu raznovrsne. Najviše volim traperice, jednostavne majice, jakne svih oblika i krojeva, i naravno štikle! Da, obožavam ih nositi, iako sam dosta visoka - .

andy torres30


Kad kombinira boje pazi da komadi imaju neke zajedničke tonove, no uglavnom ističe jednu šarenu stvar, a ostatak stylinga je jednobojan, jednostavan. Obožava razne sunčane naočale i naušnice, dok kosu veže u rep ili nosi raspuštenu, uz minimalno šminke. Cijeni androgini stil, koji onda nadogradi cipelama s potpeticama, igra se bazičnim komadima koji uz neki poseban detalj dobivaju na atraktivnosti. Andy je jedna od onih koje uspijevaju od svakodnevnih komada stvoriti jedan poseban stil, bez obzira o kojoj se prigodi radi.

 

andy2

ANDY4

andy65

AndyTorresPier15

AndyTorresRodeoDrive5

AndyTorresWalkOfFame4

andy 56

andy torres

andy torres2

andy torres3

andy torres5

andy torres9

andy torres12

andy torres25

andy torres31

andy torres42

andy torres50 cr

Andy T Style Scrapbook denim gtl 0112

Neon-nike-Andy-1

stylescrapbook.com

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.