Username *
Password *
Remember Me

Kelly Mittendorf jedna je od najpoznatijih modela, na njezin je izgled poseban: novi je stil demonstrirala za meksički Elle, gdje ju je stilizirala Adele Cany, a ovjekovječio Paul Morel.

kelly-mittendorf-street-style04 cr

Kelly otkriva eklektičnu modnu formulu koja podrazumijeva pregršt tekstura i formi, radi se o ukrašenim materijalima, bojama i aplikacijama a sve skupa idealna je slika ulične mode koja naprosto obožava šarenilo, ignorira monotoniju i želi svu moguću pažnju. Sivilo grada oplemenile su kreacije Prade, Valentina, Fausta Puglisija i brojnih drugih, dok su kosa (Joseph Di Maggio) i make-up (Roy Liu) u drugom planu. Kako se nose sve moguće boje zajedno, plus krznjak u znaku duge ili zrcalna haljina, pogledajte u ovoj odličnoj foto-priči o street-style trendovima. Slikano u Chinatownu u New Yorku.

kelly-mittendorf-street-style01 crkelly-mittendorf-street-style02 crkelly-mittendorf-street-style03 crkelly-mittendorf-street-style05 crkelly-mittendorf-street-style06 crkelly-mittendorf-street-style07 crkelly-mittendorf-street-style08 crkelly-mittendorf-street-style09 crkelly-mittendorf-street-style10 crkelly-mittendorf-street-style11 crkelly-mittendorf-street-style12 crkelly-mittendorf-street-style13 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location