Username *
Password *
Remember Me

Veronika Heilbrunner i njezin partner Justin O’Shea među najmoćnijim su modnim parovima: rade za prestižnu web shopping destinaciju MyTheresa, na svakoj su važnijoj reviji, a na slavi im rade i street-style fotografi sa svih strana svijeta! On je vitak, ne brije bradu, pogled na ulici sakriva sunčanim naočalama, dok ona nosi jednostavnu frizuru, ravne haljine, ponekad u boji, no favorit su joj udobne tenisice. Justin prvo bira odijelo, dok Veronika može spojiti brojne široke krojeve u jednu zabavnu igru, a da ne izgubi ništa od elegancije!

Justin OShea and Veronika Heilbrunner

Njih dvoje savršeno se nadopunjavaju, čak ponekad nose iste kapute, odnosno Veronika mazne Justinu. No, on je u jednom od intervjua otkrio kako mu to smeta jedino u slučaju ako - njoj stoji bolje nego njemu! - Kad se ujutro spremam, otkriva bolja polovica ovog stylish para, ravnam se po tome što me čeka toga dana, ako moram cijele dane obilaziti razne adrese, uzimam tenisice, nešto udobno. Osim što mi je naravno važno da sama sebi dobro izgledam, jednako mi je bitno što misli moj dečko! No, to ne znači da ću obavezno odjenuti nešto usko i kratko. Kad poželim izgledati seksi, pokažem ramena i dekolte, ili ću možda izabrati nešto prozirno - .

 tory burch

- Primijetila sam - nastavlja Veronika - da mi nešto što mi se jako sviđa ponekad uopće ne stoji dobro! Justin je vrlo iskren i uvijek mi kaže kad je tako, s njim sam otkrila one jednostavnije, statement komade koji se uvijek mogu iskoristiti i u njima uvijek dobro izgledam. Kod njega volim ta slim odijela i savršeno skrojene sakoe… - .

 SYarhi-justin-oshea-and-veronika-heilbrunner-7008 cr

On pak ističe da voli kad žene djeluju sređeno, ali nekako spontano, s malo šminke i prirodnom frizurom, to mu je nekako najviše seksi. - Odjeća mora služiti da primijetimo ženu, a ne odjeću na prvom mjestu. Nije potrebno da izgleda kao da nosi sliku Da Vincija na leđima, već bi sve skupa trebalo biti njoj u čast, u njezinom stilu - . Iako ne slažu kombinacije tako da si pašu, a Justin čak kaže i da imaju različite stilove, ipak na kraju ovaj zgodan par na kraju tvore savršen stilski balans.

Foto: styleonthestreetblog, trendycrew, mossandstonelove, toryburch, jetsetjustine.com, Phill Taylor

 

veronika justin 11

Njegov kaput kojeg ponekad nosi i ona!

paris-aw14-15-veronika-heilbrunner-justin-oshea

veronika-heilbrunner-justin-oshea

 justin oshea y veronika heilbrunner asi

justin veronika

thesnapshotsbyalexandernorheim  crVeronika-Heilbrunner-Mytheresa-Street-style 2veronikaheilbrunnerjustinosheastyleveronika justinveronika justin2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location