Username *
Password *
Remember Me

- Novi, redizajnirani 2.0 model ovogodišnje ZX Flux linije nadograđen je mnoštvom noviteta u dizajnu, materijalima i tehnologiji. Kod ovih tenisicama naglasak je na teksturi koju čini mrežasta tkanina napravljena od organskih materijala, upotpunjena s detaljima od sintetičkog nubuka koji uokviruju tri karakteristične crte - objavio je Adidas Originals.

Oko ZX Flux Print Pack cr
Oko je umjetnica koja je do sada postavljala brojne instalacije na ulicama, koristeći razne grafičke tehnike i održala izložbe u Hrvatskoj, Velikoj Britaniji, Brazilu, Francuskoj, Japanu, Italiji, Sloveniji i BiH. 2011. godine nominirana je za europsku nagradu u urbanoj umjetnosti ARTAQ. Nagrađena je s Igorom Rufom na 31. Salonu mladih, a nedavno je svoj rad izložila u znamenitom londonskom muzeju Victoria&Albert.


ZX Flux tenisice nose i street-art umjetnici Oko i Borisa Bare iz Pimp my Pump ekipe. Oko, koja nosi ZX Flux tenisice iz Print pack kolekcije inspiraciju za svoje radove nalazi na ulicama Londona poznatog po mnogobrojnim kvartovima koji žive i kroz uličnu umjetnost. Boris Bare nosi 2.0. model ZX Flux tenisica, a inspiraciju za street-art pronalazi oživljavajući pomalo zapuštene vodene pumpe tzv. Železne Franceke te usamljene zagrebačke zidove.

Bare PMP ZX Flux 2.0 cr
Boris Bare je street umjetnik koji je brojnim uličnim instalacijama i radovima ostavio traga diljem Hrvatske i šire. Idejni je začetnik street art kolektiva Pimp my Pump, inicijator brojnih umjetničkih akcija te jedan od organizatora projekta Jeti Art na Sljemenu. Ostvario je različite suradnje kroz izložbe i projekte kao što su s Muzejom suvremene umjetnosti u Zagrebu, festivalom Cest is D’ Best, Noć muzeja, Velesajam kulture, TedX u Zagrebu te brojne druge.CIJENE:  ZX Flux Print Pack 679 kn, ZX Flux 2.0. modela iznosi: 715 kn

GDJE KUPITI: U Adidas dućanima u Zagrebu u Ilici i Arena centru te u Zadru u City Galeriji.
Print pack - ZX Flux

Print pack - ZX Flux

 

 

ZX Flux 2.0.-red

ZX Flux 2.0. red

 

 

ZX Flux 2.0. green

ZX Flux 2.0. green