Username *
Password *
Remember Me

Mnogi su se protekli vikend uputili na špicu jer je sunce u posljednje vrijeme postalo luksuz pa ga svi žele upiti: među njima su bile i naše poznate dame koje su iskoristile subotu kako bi posjetile događanje Pokret za radost. Što se tiče stila, cure su se uredile po ženstvenim retro pravilima.

Mara Bratos cr
Grunge košulja i romantična frizura - favoriti Mare Bratoš. Atraktivna fotografkinja za sunčan je dan izabrala odličan retro stil i valove u kosi s potpisom zagrebačkog frizerskog salona Anel. - Ležernost sam naglasila, ističe vlasnica salona Ana Kuštre - laganim kovrčama, a volumen razredom na stranu. Na taj je način Marina frizura dobila na ženstvenosti i odlično se prilagodila njeznom zanimljivom modnom stilu - .

Poznata dizajnerica Anamarija Asanović nosila je predivnu suknju cvjetnog motiva inspiriranu pedesetima na navy majicu i tenisice, a model i blogerica Anita Dujić izabrala je stil Audrey Hepburn s malom crnom haljinom i balerinkama. Fotografkinja Mara Bratoš nosila je košulju specifičnog grunge motiva, dok je glumica Petra Kurtela s lennonicama bila inspirirana sedamdesetima, bojama i grafičkim motivima. Svaka na svoj način otkrila je svoju omiljenu formulu retro stila koji definiraju jednu novu ženstvenost za kraj ljetne sezone.

Cilj projekta Pokret za radost promicanje je zdravih životnih stilova i važnosti redovitoga kretanja te poticanje građana na vježbanje i boravak na otvorenome, a provodi ga tvrtka Coca-Cola HBC Hrvatska u suradnji sa stručnjacima s Kineziološkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Foto: John Pavlish

Anamarija Asanovic
Anamarija Asanović - suknja A kroja i romantično cvijeće + pruge

Anita Dujic 2
Anita Dujić - jednostavnost u crnom

Petra Kurtela
Petra Kurtela - na putu za Woodstock