Username *
Password *
Remember Me

One su poznate DJ-ice, koautorice hita When Love Takes Over za Davida Guettu i Kelly Rowland, a neki su dan nastupile i na Zrču u popularnom klubu Noa, no Miriam & Olivia Nervo poznate su i po zabavnom modnom stilu. Osim glazbom, zgodne blizanke iz Melbourna obožavaju se igrati i uzorcima, koji su također njihovo područje djelovanja: u eklektičnim i šarenim kombinacijama podsjećaju na raperice iz devedesetih, no u suvremenom, elektronskom izdanju. 

open nervo


Ne samo tijekom nastupa, već i kad idu na kavu, Mim & Liv kombiniraju upadljive detalje kao što su šilterice s trešnjama, leopard tajice, prugaste sunčane naočale, mega ogrlice, pufaste rukave, lude manikure, ukrase u kosi... Njihov se stil može poistovjetiti i s onim festivalskim, jer je glazba svakodnevna inspiracija za njihov stil i make-up. Naime, cure su nedavno bile lice za kozmetički brend Cover Girl, gdje su utjelovile zgodne ikone glazbenih osamdesetih. Nosile su srebrna sjajila i sjenila, a nešto slično tome koriste i na poslu - kad stanu pred tisuće ljudi na stage i krenu mixati.

Foto: Mario Pavlović @ Noa & Cover Girl

hellonervo

nervo-covergirl

Nervo-for-CoverGirl

PHO 3964PHO 4100 crimg-website-1-nervo-bullhornMim Liv NERVO0009nervo-600x400nervo-hook-n-sling-reason-official-music-videonervo-twins-8nervoNervo2nervo123NERVOPhoto5nervo 4nervo 5nervo 11nervo 50NERVO 445Nervo sistersPHO 2996PHO 3301

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location