Username *
Password *
Remember Me

Ikonama ulične mode prozivamo cure sa stilom, ali tu titulu zaslužuje i jedna tenisica: na pijedestalu street-style mode nalazi se Air Max Lunar 1. Vintage legenda rođena je 1987. godine, a nedavno je dobila novo pojačanje, Lunarlon pjenu koja stvara još udobniji osjećaj i pretvara ovu super-popularnu tenisicu u ikonu udobnosti.

AirMaxLunar1 5


Nike, kao jedan od lidera u svijetu sportske mode, i na casual sceni ima zavidnu reputaciju. Uspjelo im je oživjeti neke od starih modela i dati im novu energiju, ponajprije kroz tehnološki napredne materijale, pjene koje amortiziraju i slične detalje. Prvo je Air Max promijenio način na koji ljudi cijene udobnost, a 27 godina kasnije došlo je vrijeme za renesansu. - Inovativna konstrukcija tenisice bez šavova zadržava klasičnu siluetu Air Maxa. Područja prekrivena prozračnim mrežicama također pridonose glavnim karakteristikama ove poznate tenisice - lakoći i udobnosti - objavio je Nike.

 

asos115


Moda je posljednjih godina blago naklonjena onima koji žele vrhunsku udobnost, pa u dućanima pronalazimo brojne tenisice koje nemaju nužno veze sa sportom, već se nose u svakodnevnim prigodama. Dobro je to što prate oblik stopala, imaju napredna rješenja koja se vide u kroju, osjete čim ih odjenemo, a pritom su zdrave jer nema pretjerane visine i stezanja. Tenisica je postala konkurencija lijepim sandalama i ljetnim štiklama, pa čak voli i vruće hlačice i slične lagane stvari… Definitivno, jedan od onih trendova za koje želimo da potraju!

Foto: Nike, Asos

AirMaxLunar1 3

asos1asos2

asos6asos11

Chiara-Ferragni-The-Blonde-Salad-Nike-Training-Tshirt-AirMax-740x1024nike

Nike tenisice nosi i poznata blogerica Chiara Ferragni