Username *
Password *
Remember Me

Tko je Ashley Colburn? Ona je producentira i TV novinarka, rođena u San Diegu, SAD, koja se tijekom svojih poslovnih putovanja često nađe i u Hrvatskoj, toliko je često ovdje da su joj Croata kravate postale must-have. Svileni modni detalj Ashley nosi na sto načina: veže ih oko glave, hlade je oko vrata, ukrašava njima struk… Upravo to dovelo ju je do suradnje s Croatom, postala je njihovo zaštitno lice i snimila street-style editorijal koji otkriva mnogo načina vezivanja ove legendarne hrvatske marame.

 
ashley croata 4

- Nisam dvojila ni trenutka, odmah sam pristala - otkriva simpatična brineta - Croata marame podsjećaju me na Hrvatsku – na njezino more, rijeke, tradiciju, planine, ljude. Nekako, svaki put kad zavežem Croatin šal oko vrata čini mi se kao da se vežem uz zemlju u koju sam se zaljubila. A uostalom, totalno je u trendu! - .  

ashley croata 1


Ashley je prvi put posjetila Hrvatsku 2009. godine za potrebe snimanja WOW Croatia, serijala za koji je osvojila prestižnu nagradu Emmy 2010. godine, a nakon toga ovdje se počela osjećati kao kod kuće. Snimila je putopisni serijal Take Off With Ashley Colburn premijerno prikazan na WealthTV-u koji ju je tijekom dvije sezone odveo u više od 25 zemalja na 6 kontinenata. Sljedeće godine osvojila je nagradu Zlatna penkala koju HTZ dodjeljuje stranim novinarima za promociju hrvatskog turizma, snimivši ''Wonders of Croatia''. Ove godine sudjelovala je u projektu Discover Croatia - Legends of Croatia Touristar TV-a u sklopu kojeg je putovala hrvatskom obalom. Snimanje je počelo 16. lipnja u Šibensko-kninskoj županiji, a završilo 26. lipnja u Dubrovačko-neretvanskoj.

Ashley Colburn je rođena u Kaliforniji, a San Diego zove domom - koliko joj to putovanja diljem svijeta dopuštaju. Njezina želja za putovanjima razvila se u ranoj dobi, a osobito za vrijeme studija u Španjolskoj. Karijeru je započela kao voditeljica, producentica i novinarka na Wealth TV-u 2009.

ashley croata 2ashley croata 3ashley croata 5ashley croata 8

ashley croata 11
Komentari (1)

  1. tivćanka

Jako volim nositi marame. Puno puta ne znam kako bi ih iskombinirala sa ostatkom garderobe, s toga, hvala vam na ovom tekstu iz kojeg mogu vidjeti neke nove ideje kako nositi maramu

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location