Username *
Password *
Remember Me

Belgijanka sa stalnom adresom u New Yorku, casting agentica Natalie Joos, uličnim je fotografima i sviračima poznata po šarenilu, lako ju je zamijetiti pošto na revije, ali i u svakodnevnim prilikama nosi pregršt boja. Rijetko nosi crno, a kad ga nosi, onda je riječ o nekim neobičnim krojevima. Iako nosi i odjeću slavnih dizajnera, Natalie djeluje nekako ležerno, gotovo hipi, ponekad kao da je glamurozna varijanta Janis Joplin s cool sunčanim naočalama.

 

Natalie-Joos

 

Raskuštrane kose i uvijek nasmijana lica, street-style fotografi vole Natalie, čak i kad je brža od njih - voli voziti bicikl. Pa je i taj njezin dvokotačni ljubimac dobio makeover: zašto bi bio jednobojan kad može biti šaren. Barem dvije boje i točkice. Natalie voli smisao za humor, i modni, te često govori kako su boje bitne, ne samo za dobro modno raspoloženje, već i ono - doslovno. Cijeni i vintage robu, te ističe da su stare stvari dobar izvor inspiracije! Možete je pratiti na Tales of Endearment, stranici koju je pokrenula prije tri godine, kako bi, kaže, predstavila svoju ljubav prema vintage odjeći i modi.

Foto: Tommy Ton, Tales of Endearment, Street Pepper  & Mr. Newton

 

1799-Le-21eme-Adam-Katz-Sinding-Natalie-Joos-Paris-Fashion-Week-Fall-Winter-2012-2013-New-York-City-Street-Style-Fashion-Blog 21E3528

CC 2012 0012

dsc 0962

joos550natali11fce7

Natalie-Joos-015

natalie-joos-1024x709

9

natalie-joos-at-reed-krakoffNatalie-Joos-Image-5

Natalie-Joos

natalie2natalie20natalie110d-650wiNatalieJoos1nataliejoos20

Natalie Tommy-Ton