Ikone ulične mode: Emmanuelle Alt

    Za nju su jednostavni krojevi najvažniji: u garderobi glavne urednice francuskog izdanja magazina Vogue, Emmanuelle Alt, na prvom su mjestu sakoi, uske traperice i majice. Isto je s bojama - njih uglavnom nema, ona njeguje minimalizam u znaku crne i bijele. Ako nosi motive, to su životinjski print i navy pruge, a možemo je vidjeti i u army jaknama.

    open milan-fwss2010-emmanuelle-alt3

    Emmanuelle je u modnom svijetu poznata po pravom francuskom chic stilu, te često nosi upravo pariške brendove. Njezin suprug je kreativni direktor modne kuće Isabel Marant, a osim Marant kreacija, simpatična brineta obožava stvari s potpisom Balmain. Od nakita godinama je vjerna Cartier satu, dok se cipele uglavnom svode na crne salonke. Voli i seksi štikle koje nosi uz razne modele crnih uskih traperica i kožnih hlača. U njezinoj se garderobi nalazi i nekoliko širokih jakni: za Emmanuelle je osobni stil jedna udobna i nosiva kategorija koja ne podilazi trendovima i ne mijenja se s godinama, te uvijek mora biti funkcionalna i praktična.

    Foto: lamodellamafia, romantiqueandrebel, smallshopstudio, leeoliveira, sartorialist

    emanuel-altEmmanuelle-Alt-2Emmanuelle-Alt-Named-Editor-Chief-French-Vogue-2011-01-07-1023431emmanuelle-alt-navy-peacoat-jeans-the-sartorialistaltemmanuelle-alt-tweed-coat-black-boots-harpers-bazaar-mr-newtonemmanuelle-alt-with-her-girl-020210-1Emmanuelle-Alt2Emmanuelle-Alt3emmanuelle altemmanuelle alt style-685x1024la-modella-mafia-Emmanuelle-Alt-2012-style-icon-Vogue-Paris-fashion-editor-street-style-Balmain-leatherla-modella-mafia-Emmanuelle-Alt-street-style-outside-of-the-Diesel-BlackGold-show-3la-modella-mafia-Emmanuelle-Alt-Vogue-Paris-model-off-duty-street-style-5la-modella-mafia-Emmanuelle-Alt-Vogue-Paris-street-style-Spring-2014-2la-modella-mafia-Emmanuelle-Alt-Vogue-Paris-street-style-Spring-2014-3la-modella-mafia-Emmanuelle-Alt-Vogue-Paris-street-style-Spring-2014-5LEEOLIVEIRA-EmmanuelleAltparis-fwaw2009-emmanuelle-alt2paris-fwss2010-emmanuelle-alt