Username *
Password *
Remember Me

Pogled na ulicu kroz objektive street-style fotografa iznjedrio je pravu mušku modnu zvijezdu: Nick Wooster poznat je diljem svijet upravo po frajerskom chic & dandy stilu, ponekad pod intenzivnim utjecajem vojničkih elemenata. Amerikanac Wooster, kojeg ćete zapaziti i po sijedoj kosi, fantastičnim sunčanim naočalama, hrpi tetovaža i uvijenim brkovima, bivši je kreativni direktor za Bergdorf Goodman, Neiman Marcus i JCPenney, a sad surađuje s brojnim modnim brendovima.

 

OPEN nick-wooster-6


Nick kombinira army stil s klasičnim, nosi prsluk na odijelo, prugaste leptir mašne, žute cipele i roze sakoe. Stvarno voli boje i velike kožne torbe i puno puši: na brojnim fotografijama u ruci mu je čik. Odaje dojam sređenog tough frajera, no ako malo bolje pogledate njegovi su sakoi jedan bolji od drugog, a cipele nerijetko vojničke, čak pohabane. Smatra da je dobro odijelo osnovica muškog stila. Jednom je prilikom izjavio da ljudi koji ga ne znaju često misle da je tattoo majstor ili frizer. On veli na to - pa zar nije očito čime se bavim? - . Modom, naravno. 


Foto: stylebutcher.com, nickwooster.com, esquire.com, The Sartorialist, GQ, Stockholm Streetstyle

03-nick-wooster-stockholmstreetstylechad.s-MensReverie-White-Milano-FW12-Drumohr-Open

nick42011 12 Nick-Wooster-Projectchinos-and-cellos nick-woostermr-nick-wooster-x-united-arrows-wool-men-e1358019349238nick-wooster-1nick-wooster-7nick-wooster-at-capsule-hawaii-print-jacket-1nick-wooster-leaves-j-c-penney-1nick-wooster-puff-leannick-wooster-signs-on-to-sam-ben-avrahams-retailer-atrium-1nick-wooster-tattoosnick-woosternick-wooster3Nick-Wooster 1nicknick11nick556NickWoosterMichaelBastianFrontRowFalluJas zKEdWXlnick crNick WoosterNick Wooster12Nick Wooster 8sam-woolf-watch-nick-wooster4sam-woolf-watch-nick-wooster6sam-woolf-watch-nickwoostersam-woolf-watch-nickwooster2tumblr mhuciiZCSa1qbxl51o1 1280tumblr mt0ottVtb71s9047co1 500two1zsam-woolf-watch-nickwooster