Username *
Password *
Remember Me

Talijanka s adresom u Parizu, dugogodišnja stilistica Elisa Nalin, jedna je od miljenica street-style fotografa. Ne samo da je simpatična, već je njezina vizura totalno atraktivna, ona ignorira crno-bijeli koncept. Kreativna je i to se vidi već na prvi pogled jer Elisa na sebe istovremeno stavlja brdo uzoraka i boja. Obožava jarke pigmente koji se s njezinom gotovo bijelom kosom slažu idealno.

 

open elisa22

 

Neko vrijeme radila je za Samsonite, njihovu liniju cipela, pa je u to vrijeme, kaže, postala i ovisna o cipelama. Ističe da je njezin izgled -  sretan. - No, mora biti i elegantan, volim odijela i klasične krojeve koji su obojani u neke lude nijanse - . Kome se divi? - Ljudima koji prate svoj stil, umjesto trendova - . Kupuje mnogo vintage odjeće, obožava buvljake, te ide na press rasprodaje. Omiljeni su joj Dries van Noten, Pierre Hardy i Louboutin. Inače ima i mnogo drugih interesa kao što su fotografija, putovanja, kuhanje, budizam, joga, pilates... Sve je to dio njezina života, a ističe i ljubav prema vintage igračkama. - Nalazim ih tamo gdje kupujem i robu, na sajmovima! - .

Elisa ima dobar trik: kad su krojevi jednostavni, i boje mogu biti jarke. Kombinira uzorke po nijansama, tako da se zapravo uvijek nešto slaže s nečim. Voli modne dodatke, nosi marame, velike ogrlice i duge šalove.

Foto: Tommy Ton, redcarpet-fashionawards.com, leeoliviera, Carolines mode

 

04 elisa nalin trendbridged-comElisa-Nalin-1ELISA-NALIN-2-Colour-BlockingElisa-Nalin-Paris-Milan-Fashion-Week-FW-12-127elisa-nalinelisa-nalin 1elisa2elisa4elisa7elisa8elisa11elisa nalin prabal gurungelle-elisa-nalin-milan-fashion-week-day-1-xln-lgnLEEOLIVEIRA-ElisaNalinthc99b1

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Stil ove žene me oduševljava kao rijetko čiji. Šta god da stavi na sebe izgleda fantastično uklopljeno.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

wow! voljela bih na sebe staviti toliko boje odjednom i izgledati tako dobro :))

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location