Ikone ulične mode: Elin Kling

  Ona nije samo švedska blogerica, već ujedno jedna od svjetski najpoznatijih Internet ikona: ponosna je na brojne suradnje s brendovima poput Louis Vuitton, H&M, Guess i Marc Cain, a pokrenula je i online platformu NOWMANIFEST koju je kupila slavna izdavačka kuća Condé Nast. Elin je poduzetnica koje njeguje jednostavan stil i kod nje ćete uglavnom vidjeti bijele i crne teksture, tek ponekad neko šarenilo. Uvijek djeluje vrlo casual, te voli miješati na primjer poderane traperice i T-shirt sa seksi štiklama. 

   

  kling0

   

  Njezin je blog Style by Kling, sada Elin-Kling.com, postao omiljeno modno štivo brojnih ljubiteljica jednostavnog stila koji ne zahtijeva puno pripremanja, te je uvijek nosiv i inspirativan. Elin voli nositi raspuštenu kosu, još jedan touch koji njezinom stilu daje na dojmu ležernosti. Uređuje i online magazine Styleby koji je pokrenula u sklopu najveće švedske izdavačke kuće Bonnier. Elin je izvrsno spojila svoj stil, poduzetnost, ali i spremnost za nove izazove pa je danas istinska ikona Interneta, ne samo stilski već i poslovno.

  Foto: Elin Kling.com

   

   02-06-13-snagherstyle-elinkling-202-06-13-snagherstyle-elinkling-3b474c471dd8dd342706840930f6abc4e w470bildbild-450x600eforh1Elin-Kling-for-Mariciano -Elin-Kling-1ElinKlingguldknappen-2011kling-hmklingkling2kling3kling4kling8kling9la-modella-mafia-Elin-Kling-Camel-Layersla-modella-mafia-model-off-duty-Elin-Kling-2013-New-York-fashion-week-street-style-3stella mccartney and elin kling wearing dries van noten wethepeoplestyleswedish street style fashion inspiration from elin kling