Username *
Password *
Remember Me

Ona nije samo švedska blogerica, već ujedno jedna od svjetski najpoznatijih Internet ikona: ponosna je na brojne suradnje s brendovima poput Louis Vuitton, H&M, Guess i Marc Cain, a pokrenula je i online platformu NOWMANIFEST koju je kupila slavna izdavačka kuća Condé Nast. Elin je poduzetnica koje njeguje jednostavan stil i kod nje ćete uglavnom vidjeti bijele i crne teksture, tek ponekad neko šarenilo. Uvijek djeluje vrlo casual, te voli miješati na primjer poderane traperice i T-shirt sa seksi štiklama. 

 

kling0

 

Njezin je blog Style by Kling, sada Elin-Kling.com, postao omiljeno modno štivo brojnih ljubiteljica jednostavnog stila koji ne zahtijeva puno pripremanja, te je uvijek nosiv i inspirativan. Elin voli nositi raspuštenu kosu, još jedan touch koji njezinom stilu daje na dojmu ležernosti. Uređuje i online magazine Styleby koji je pokrenula u sklopu najveće švedske izdavačke kuće Bonnier. Elin je izvrsno spojila svoj stil, poduzetnost, ali i spremnost za nove izazove pa je danas istinska ikona Interneta, ne samo stilski već i poslovno.

Foto: Elin Kling.com

 

 02-06-13-snagherstyle-elinkling-202-06-13-snagherstyle-elinkling-3b474c471dd8dd342706840930f6abc4e w470bildbild-450x600eforh1Elin-Kling-for-Mariciano -Elin-Kling-1ElinKlingguldknappen-2011kling-hmklingkling2kling3kling4kling8kling9la-modella-mafia-Elin-Kling-Camel-Layersla-modella-mafia-model-off-duty-Elin-Kling-2013-New-York-fashion-week-street-style-3stella mccartney and elin kling wearing dries van noten wethepeoplestyleswedish street style fashion inspiration from elin kling

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ima odličan stil, ali više ne pratim njen blog jer me je ugušila sa reklamama. Kužim ja da ona od toga zarađuje, ali previše je previše.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location