Username *
Password *
Remember Me

Kad dođu na zagrebačku špicu odjeveni samo u gaće i potkošulju, što ljudi rade? Ništa posebno, šeću, piju kavu, kupuju cvijeće na Cvjetnom trgu (Trg Petra Preradovića) i prave se "obični". Danas je povodom promocije linije Brokula&Ž hrvatskog donjeg rublja od organski uzgojenog pamuka u centru Zagreba uočena jedna dosta neobična pojava, a to je mladi par koji se zaboravio odjenuti, ističući se po unikatnom stylingu. Nije količina gole kože bila neobična, jer po cesti, naročito kad je vruće, susrećemo dosta oskudno odjevenih likova, već je bilo drugačije to što je dvojac izgledao kao da ih je netko teleportirao iz kupaonice. Nedostajali su im samo četkice za zube i pasta za zube.

 

brokulaz spica 3

 

Modna linija Brokula&Ž postoji već oko godinu dana te nudi hrvatski proizvod, fino napravljene pamučne (s elastinom) udobne majice i potkošulje, a tu su sada, kao što smo se i sami uvjerili – gaće. No, ne nosite ih same na špicu. Ovo je bila samo promocija.

 

brokulaz spica 4brokulaz spica 6

 

Komentari (3)

  1. dunjavk

već sam čitala o brokuli,šteta što nisu dostupni u slavoniji. sviđaju mi se njihove potkošuljice

  Attachment
 
  1. amarie66679

Baš sam se dobro nasmijala! Odlična promocija!

  Attachment
 
  1. amarie66679

Baš sam se dobro nasmijala! Odlična promocija!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.