Username *
Password *
Remember Me

Nike surađuje sa Serenom Williams već neko vrijeme – za ovogodišnji Wimbledon sportski je gigant spojio glam i jednostavnost. Serena će na engleskom terenu nositi broš u obliku swoosha, optočen Swarovski krisalima.

– Ovakve kolekcije utjelovljuju ono što uvijek kažem, da možeš biti i snažna i lijepa istovremeno! – komentirala je Serena prošle godine povodom suradnje s Virgilom Ablohom (OFF WHITE) X Nike, koji joj je dizajnirao, među ostalima, i haljinu inspiriranu baletom (za US Open). Bio je to i poseban moment, dodala je Serena, pošto baletnu haljinicu nije nosila kao djevojčica…

nikenews nikecourt serenawilliams london19 swoosh 1 native 1600

Istina, teniski tereni posljednjih su godina postali prava modna pista, no, brendovi imaju konkretan zadatak.

Pokret je najvažniji, a usto haljine moraju biti napravljene od inovativnog tekstila u kojemu je kretanje lako, praktično, kreacija mora postati poput druge kože.

Ipak, dizajneri i tehnolozi znaju izvesti i to, pa će i ovaj Wimbledon, koji upravo traje u Londonu, biti jedan od onih stilski inspirativnih! All England Club oduvijek je bio mjesto elegancije i jedini je, od 4 najvažnija ATP turnira (ostala tri su Australian, French, and U.S. open) zadržao pravilo – natjecatelji nose samo bijelo!

Serena u Virgil Abloh (OFF WHITE) X Nike kreaciji, na US Openu prošle godine

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location