Username *
Password *
Remember Me

Ženski je nogomet sve popularniji, a i trenutno izuzetno gledan, jer traje FIFA Women’s World Cup. Domaćin je Francuska, a sveukupno će se odigrati čak 52 igre. Gledanost je izuzetno velika (oko milijarda ljudi), svaku utakmicu prenosi, među ostalima, i BBC. Prodano je oko milion i pol ulaznica, dakle… ženski je nogomet definitivno sve zanimljiviji. Prvakinje svijeta su Amerikanke, nakon njih su Njemice, a onda i Engleskinje. Popularnost svakog sporta utječe na street-style  trendove, a pošto je sportivo i dalje vladar u street-styleu, prognoza je apsolutno aktivna!

spot dress
Tory

 

Tenisice, majice od mikrofibre koje se fino luftaju, kratke hlačice i ostale ljetne miline u kojima je lako kretati se donose nam ljetno osvježenje. Prijedlozi street-style ikona već su tu.

Hoodice se furaju na ljetne haljine, trenirke na štikle, a kombinezon obožava tenisice ili one ugly sljemenske sandale. Na čičak! Ne, nisu više ružne, već su super-udobne i jako cool, s trakama u bojama. Nadalje, tu su šilterice, reperski dodatak za bad hair day. Na suncu najbolje funkcionira bijela… kad je već na glavi, neka štiti!

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location