Username *
Password *
Remember Me

Odijelo s hlačama u ženskoj garderobi posljednjih par godina osvaja bodove – njegov ozbiljan štih i klasičan kroj oplemenjeni su brojnim divnim tonovima. Bijelo simbolizira sufražetkinje i borbu za ženska prava, crveno kaže stani i gledaj me, dok je plavo slika i prilika korporativne zvjerke.

Simon Upton Jessica Clarke 1 2
Photography: Simon Upton. Stylist: Rachel Wayman at The Artist Group. Hair Stylist: Alan White Anthology. Makeup Artist: Peter Beard at The Artist Group. Model: Jessica Clarke.

 

Zeleno je eko spika, a žuta i narančasta asociraju na zalazak sunca. No, činjenica je da u svim tim izvedbama odijelo definira moć i otkriva idealan poslovni outfit. No, izašlo je iz ureda i sada voli majice s raznim natpisima! 

Nisu odijelu bliske samo bluze, već se tu nađu i razni T-shirti, kreacije s aplikacijama i slične modne zabave koje smanjuju dozu ozbiljnosti.

 


Figura koja ima naglašena ramena nepogrešivo je ozbiljna i snažna, dok je boja ta koja smanjuje dojam. Zanimljivi trend koji ovdje ima smisla je color-block – kad je sako crven, a hlače plave ili neke druge boje… a može i ljubičasta!

Power suit voli, dakako, i tenisice. Bile one sportske, casual ili slip-on, tene su te koje će još jednom zavrtiti zanimljivu priču oko odijela. Naime, daju mu sportivo, mekši, ležerniji dojam, a i u tenisicama se sigurno lakše i brže krećemo. Jurnjava od ureda do ureda lakša je u nekim udobnim cipelama...

 

 

Dosu seksipila i ženstvenosti dat će odijelu salonke u špic, ove sezone ima ih u svim tonovima… a dobrodošla je i igra pigmenata. Cipele u jednoj, odijelo u drugoj, torbica u trećoj varijanti. 

Ekstra dozu romantike daju čipkaste aplikacije na prednjem dijelu, omekšavajući siluetu na nježan način.

 

Crno-bijela priča je vječna. Bijela košulja kraljica je klasike, dok crno odijelo ima posebnu ulogu u garderobi. Ovaj stil može se prevesti u razne dimenzije – odlična je ogromna, dugačka bluza, u kombinaciji sa širokim hlačama i voluminoznom jaknom!

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location