Username *
Password *
Remember Me

I dok modni svijet vodi debate je li umjetna koža stvarno EKO i kakve dugotrajne posljedice na okoliš ima njegova potencijalna povećana proizvodnja… činjenica je da u street-style sferi ona ima sve čvršću poziciju. Istina je da je umjetna koža lakša i da stvari od nje naprosto nisu toliko teške, no isto tako pravu kožu više čuvamo, nasljeđujemo, kupujemo na sajmu, tražimo po second hand shopovima i time se držimo jednog od osnovnih pravila održivosti!

Ne bacaj, već recikliraj. Ne kupuj previše, baci pogled na vintage odjeću, možda se nađe nešto kvalitetno.

zara
ZARA


Provjerimo kako koža diše na street-style sceni – ionako se na prvu često ne vidi koja je jakna od prave, koja od eko kože. Uživamo u stilovima uokvirenima u rokerski chic!

Jedna od svakako najzanimljivijih kombinacija je ona s romantičnom suknjom. Rozi šosek kao od lutkica i stilski kontrast u vidu crne kožne jakne izvrstan je primjer momentalne promjene modnog karaktera… Kožnjak je frajerski, suknja je bebasta, sve skupa predstavlja super kombinaciju za izlazak!

Ako, pak, kožnjak ide na posao, onda je divan u kombinaciji s klasičnom bijelom košuljom. I crnim hlačama, trapericama, trapezicama ili suknjom. Naravno, voljet će svilenu maramu, jer u eklektično doba, igramo se svaki dan.

 

Uz animal print haljinu - još jedan dobar trend, djeluje pomalo divlje! Ali cool divlje! Ima još jedna buntovna varijanta... uz bijelu ofucanu majicu, poput Jamesa Deana.

 

Formula koja uključuje kožnjak i pastele slična je onoj bebastoj, dok uz svilu ova jakna poprima više seksi izgled! Mnoge su varijante zanimljive, ovisno o stilskim preferencijama, no jedno je jasno – kad nosiš kožnjak osjećaš se frajerski.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location