Username *
Password *
Remember Me

Vivienne Westwood je bila, rekao je Riccardo Tisci, jedna onih dizajnerica koja me inspirirala da kao dječak krenem sanjariti o poslu modnog dizajnera... – Kad sam potpisao ugovor s kućom Burberry, znao sam da je ovo suradnja koju naprosto želim napraviti! – izjavio je Tisci povodom predstavljanja kampanje i kolekcije. Odjeća je totalni spoj ova dva svijeta. Jer Burberry je klasika podcrtana kariranim motivom, a Westwood višeteatralna odjeća naglašenog struka i punkerskog predznaka.

vivienne

Vivienne je buntovnica, pankerica, jedinstvena u izričaju i tumačenju britanskog stila, inspiracija za sve nas. Izuzetno sam ponosan na ovu suradnju – zaključuje Tisci, novi dizajner ovog legendarnog engleskog brenda.

Naravno da je i Vivienne osobno na fotkama, ipak je ta punk gospođa poznata po zanimljivoj vizuri, stvarno uvijek drugačija, mlada u svom radu i stylingu. Kolekcija je doslovno sva karirana, jer obrađeni su karakteristični Burberry elementi, tako da slavni motiv smješten je na svileni trench kaput kojeg nosi KateMoss, a tko bi drugi!

vivienne

Ekipa još demonstrira bluze s dugačkom kragnom, vruće hlačice, klasične hlače visokog struka, mini haljine i ostale detalje koji podsjećaju na stil slavne dizajnerice, osobno zaslužne za pokretanje punk pokreta tamo još u sedamdesetima. Stil živi i dalje, bunt je uvijek dobar, a kroz odjeću on postaje relevantan, prepoznatljiv, primjenjiv. Pa čak i na trench kaputu, inače simbolu današnje poslovne scene.

vivienne

 vivienneviviennevivienneviviennevivienneviviennevivienneviviennevivienneviviennevivienne

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location