Username *
Password *
Remember Me

- The House of Oud je naziv brenda, potpis stila, ali prije toga svakako je priča o prijateljstvu između talijanskog parfumera i proizvođača Oud-a iz Jakarte, koje povezuje strast prema umjetnosti, mirisima i putovanjima, zajedno s osjećajem za ljepotu i ljubavlju prema učenju – ispričala je neki dan u Martimex niche parfumeriji Julia Mospanova, export managerica izuzetno zanimljivog niche brenda. 
 
1THOO GIALLO SQUARE
JUST BEFORE 
 

Naravno, svaki miris u sebi ima dragocjen, snažan sastojak oud, no on se uklapa, nije upečatljiv kao što biste to očekivali... Osim što mirisi imaju priču, kao i svaki niche produkt, njihova su pakiranja poput art predmeta. Naime, bočica je prilagođena obliku dlana, a kada je zatvorena stoji naopačke, svaka ima svoje postolje. U prostoru djeluje poput nekog umejtničkog djela. Osim toga, niti jedna nije ista! Rade se procesom random zalijevanja bojom, pa sve ovisi o tome kako će se boja razliti.
 
 thehouseofoudmartimex

- The House of Oud stvara jedinstvene proizvode koji dotiču srce i osvjetljavaju one koji ih nose. Njihovi mirisi spajaju tradiciju, arapski životni stil i umijeće destilacije eteričnih ulja. Kolekcija ne nudi isključivo intenzivne arapske drvene mirise ouda; njihove orijentalne kompozicije su različite s fokusom na voće, cvijeće, mošus i kožu i vrlo su nosive – istaknula je Julia.
 
1THOO GIALLO SQUARE
Osnivač brenda, Andrea Casotti
 
 
Julia je pritom ekskluzivno je predstavila najnoviju kolekciju, inspiriranu slikanjem, grafitima, street artom i umjetničkim promišljanjem.
Kreatori mirisa Maurizio Cerizza i Cristian Calabro uhvatili su u bočice tri momenta:
1 Just before,
2 Right Now i 
3 From Now on.
Ove tri kompozicije sadržavaju tri čarobna trenutka čovjekovog života i izražavaju ih na način koji prelazi riječi i kulture, koristeći jedinstveni jezik: emociju parfema.
 
 
1THOO GIALLO SQUARE 
Desert Day 
 
U ponudi su i dvije kolekcije: Desert Day i Klem Garden

Desert Day je kolekcija interpretacije vremena u pustinji: 24-satna mirisna i estetska priča nejneuhvatljivijeg mjesta na svijetu, ispričana kroz najdragocjenije detalje.
Prolaskom kroz pet mirisa koji predstavljaju sunce, zemlju, dah života i vjetar, The House of Oud dočarava ljepotu ove divlje zemlje, čaroliju pustinjskih prostora i emocija.
(Breath of the Infinite, Wind Heat, Golden Powder, Blessing Silence, Wonderly)
Cijena: edp 75ml 1.410kn
 
 
 
 
 
 
 1THOO GIALLO SQUARE
Klem Garden 
 
 
Klem Garden kolekcija otvara vrata bezvremenskog vrta i odaje počast godišnjim dobima i užitcima arapskog svijeta.
Ovdje se kreativnost  oslaja na čudo prirode i nadilazi granice znanja, kako bi stvorila jedinstvene i vrijedne vizualne i mirisne senzacije.
(Dates Delight, Grape Pearls, Cypress Shade, Almond Harmony, Empathy)
Cijena: edp 75ml 1.410kn
 
 1THOO GIALLO SQUARE1THOO GIALLO SQUARE
 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location