Username *
Password *
Remember Me

Wild wild west stil priprema se za novu sezonu, jedva se sjeća ljeta, miriše na jesen i donosi nam široko-rebrasti samt, snažne tonove ljubičaste i smeđe, a crnu vidi u dubokom baršunu. Kaubojke pošteno proviruju ispod širokih nogavica, a tu je i šešir, jer što je pogled bez velikog oboda tik iznad.

Snažna statement odijela nedavno su prerasla sve strukirane forme i sad se kreću u no-gender sferi, fino su voluminozna. Ispod njih ide klasična košulja, a ovratnik se kiti ukrasima tik na sredini, baš kao što to kauboji vole, ili je pak riječ o resicama, dozi glamura i romantike, jer žene ponekad vole naglasiti – ženstvenost.

 Jara Jenthe Gioia Magazine Bruno Barbazan 1

Svejedno, nježnost se očituje tu i tamo, najviše navečer, kad su hlače kraće, sako postaje smoking, a materijal je mekan poput toplog maslaca. Udobnost je posvuda – viđena je u širokim ramenima, mega hlačama, sakoima koji plešu na jesenskom suncu. Ove ljepote donosi magazin Gioia: manekenku Jaru Jenthe fotkao je Bruno Barbazan (One Represents), styling je odlično osmislila Monica Curetti. Kosa: Marco Tesca, make-up: Sissy Bellogio.

Jara Jenthe Gioia Magazine Bruno Barbazan 1Jara Jenthe Gioia Magazine Bruno Barbazan 1Jara Jenthe Gioia Magazine Bruno Barbazan 1Jara Jenthe Gioia Magazine Bruno Barbazan 1Jara Jenthe Gioia Magazine Bruno Barbazan 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location