Username *
Password *
Remember Me

Odgovor je - klasičan bob koji je dosta kratka varijante ravne frizure ili varijante kao što je Lob koji je ustvari duža verzija boba. Ravni rezovi super će pristajati svim tipovima kose.
Bob je frizura koja oslobađa vrat pa lakše podnosite vrućinu, profil je uvijek pravilan i oko njega nemate brige. Da stvar bude bolja, bob super izgleda i kad kosa poprimi blage ili jake kovrče koje oblikuju sol i vrući zrak.

Predlaže: Ana Kuštre // Do šminke i frizure za pol vure

longbob


Lob iliti long bob nam daje dužinu koju lako možemo kreirati u dignute frizure. Također se sastoji od ravnih rezova koji mogu biti mekše ošišani od klasičnog boba. Iskoristite dužinu za rep ili polu rep koji se nosi ove sezone s napravljenom malom punđicom na vrhu glave.


Ovog ljeta moderne su dugačke šiške koje savršeno pristaju uz ravni cut, razigrat će svaku frizuru i super se uklopiti u morski valovitu kosu.

 

Ako volite ravnu kosu, obavezno ju počešljajte kada izađete iz mora, glatka kosa počešljana na razdjeljak posušit će se u urednu morsku frizuru.
Volite li prirodne morske kovrče, gužvajte prstima kosu tijekom cijelog sušenja na suncu.


Učinite svoj bob super ljetnom zurkom i njegujte kosu kako bi ona bila zaštićena i nahranjena.

 06 choppy bobs kate bosworth

06 choppy bobs kate bosworth06 choppy bobs kate bosworth06 choppy bobs kate bosworth06 choppy bobs kate bosworth06 choppy bobs kate bosworth06 choppy bobs kate bosworth06 choppy bobs kate bosworth06 choppy bobs kate bosworth

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location