Male crne haljine @ L'Oréal & Velvet

  Velvet, poznato zagrebačko okupljalište, sinoć je bilo mjesto predstavljanja nove L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur linije, a na događanju su se pojavile poznate dame uglavnom odjevene u elegantne male crne haljine.

   

  loreal bojanaBojana Gregorić

   

  Glumica Bojana Gregorić, ujedno lice spomenute beauty linije, zatim voditeljica Tatjana Jurić, dizajnerice Ogi Antunac i Martina Felja, te voditeljica Mirna Maras izuzetno poštuju kult male crne haljine, no svaka je nosi na svoj način. Bojana i Tatjana izabrale su ženstvenu čipku, dok je dizajnerica Ogi svoj styling prilagodila rokerskom izdanju, koje je već postalo specifično za tu uspješnu hrvatsku dizajnericu. Njezina je kolegica Martina izabrala jednostavnu kreaciju i mašnu na struku, dok je Mirna Maras svoju nadogradila svijetlim, klasičnim trench kaputom.
  loreal tatjanaTatjana Jurić

  loreal ogi
  Ogi Antunac

  loreal mirna
  Mirna Maras 


  loreal felja
  Martina Felja

   


  O liniji L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur
  Formula klasičnih optičkih zaglađivača (blurova) temelji se na silikonskim elastomerima i puderima koji optički raspršuju svjetlost, matiraju je i popunjavaju neravnine na koži. L'Oréal Paris ide dalje i donosi formulu koja objedinjuje snažne Revitalift aktivne sastojke za borbu protiv starenja: Pro-Retinol A i Dermalift. Tako Revitalift Magic Blur osim klasičnog učinka blura donosi i dnevnu kremu koja djeluje dvostruko - poput blura, ali i dugoročno djeluje na znakove starenja, izvana i iznutra. Proizvodi unutar Blur linije možete nabaviti po cijeni od 109,90 kuna.

   

  loreal blur cr