Liv Tyler / Ljepota dolazi iznutra

    Iako je jedna od najljepših žena svijeta, glumica Liv Tyler istaknula je u intervjuu za Violet Gray kako smatra kako je ipak najvažnija ona unutarnja ljepota: - nema kreme koja će ti pomoći ako iznutra nismo sretni i zadovoljni, to je ono što nas zapravo čini lijepima, neka unutarnja mirnoća - . O beauty rutini popričala je za magazin s Evom Mendes, te istaknula kako joj je čišćenje lica najvažnije, te da se često vozi na snimanje s maskom za podočnjake jer to ne stigne kod kuće. Liv trenutno glumi u HBO seriji The Leftovers.

    liv-tyler-2014-shoot5

    Uvijek je bila više hipi nego za crveni tepih, najbolje joj stoje vintage stvari, malo šminke i raspuštena kosa. Liv obožava jednostavne komade poput kratkih traperica ili bijelih majica s natpisima – na majici koju nosi na fotografijama Liv poziva glasače da svoj glas daju Hilary Clinton, potencijalnoj prvoj ženskoj predsjednici SAD-a, na izborima za dvije godine. Osim toga, poncho je njezin idealan stilski suputnik kad je malo hladno, a udobnost je kod nje jedan od prvih modnih zakona.

    Počeci karijere: Liv s Aliciom Silverstone u legendarnom spotu Crazy benda Aerosmith (njezin otac je Steven Tyler, pjevač benda), 1994. godine

    liv-tyler-2014-shoot1liv-tyler-2014-shoot2liv-tyler-2014-shoot3liv-tyler-2014-shoot4