Username *
Password *
Remember Me

Neke stvari su vječne – poput odijela slavnog modnog vizionara Armanija koji već desetljećima fura film koji nema kraja, film koji gledamo svake sezone s novim oduševljenjem, film u kojemu je kroj savršen, radnja razrađena do najsitnijeg detalja, a klasika vrlo jasna i moćna.

AnjaVJ03

Predivna plavuša Anja Rubik predstavila je upravo taj stil: postojan i snažan, u novom broju japanskog Voguea (za kolovoz). Styling je radila Anna Dello Russo, a fotografije Giampaolo Sgura.

Armani je prvu kolekciju predstavio 1976. godine, i to mušku, nakon dugogodišnje suradnje s brojnim modnim kućama. Iako je iste sezone osmislio i žensku autorsku kolekciju, muška odijela, odnosno sakoi i elementi iz garderobe za jači spol njegovi su aduti koje uspješno koristi iz godine u godinu.

Androgini look osmislio je još u vrijeme samih početaka rada pod vlastitim imenom, kad su se u ženskoj modi elementi iz muške garderobe pojavljivali tek sramežljivo ili pak nikako. Jedan je od pionira na tom području, i to je zasigurno jedan od uzroka njegovog planetarnog uspjeha.

Make-up: Jessica Nedza
Kosa: Andrew Guida

AnjaVJ01AnjaVJ02AnjaVJ04