Username *
Password *
Remember Me

… Maksimirskom šumom isprobali su novu Nike + Running aplikaciju za Android, čime su dobili pristup najvećem trkačkom klubu na svijetu, koji broji čak 6 milijuna članova!

Image13

Radijska voditeljica Tamara i glazbenik Luka odlučili su olakšati si proces treninga i praćenja napretka: aplikacija se spaja na nikeplus.com, stranicu koja ima naglašeni socijalni aspekt i daje više motivacije za sve one koji eventualno probaju odustati. Omogućava trkačima da prate, dijele i uspoređuju trčanje bilo kada i bilo gdje.

Navigacija je vrlo jednostavna, te u svakom trenutku omogućuje provjeru podataka, napretka na GPS karti, promjenu pjesme i slično. Ključna točka u dizajnu aplikacije bila je motivacija trkača. Opcija na glavnom ekranu nazvana „Next Moves“ omogućava listanje kroz izazove: na primjer istrčavanje najbržih pet kilometara ili pak najveće udaljenosti... Za trkače koji prate klimatske uvjete aplikacija automatski prepoznaje vremensku prognozu preko GPS lokacije.

Dinamički stupac napretka pomaže trkačima da ostanu motivirani i usmjereni na ciljeve koje su si zadali kroz svoj nikeplus.com profil. Ako vam treba poticaj, a želju za trčanjem već imate, ovo je idealna prilika da se malo „upecate“ na taj predivan i jednostavan sport!

Image02Image16Image20

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location