Username *
Password *
Remember Me

Čini se da svi danas želimo biti plavi, samo što se na brinetama ova boja drugačije ponaša... pa je Schwarzkopf kreirao Blondme liniju koja obećava svima predivne svijetle pramenove. Sinoć su je provjerile Marijana Batinić, Remi Priselac i Andrea Andrassy u zagrebačkoj Kavi Tavi na predstavljanju linije.


Moji klijenti žele da njihova blond kosa bude svijetla i očaravajuće prekrasna. Oni žele da sjaji. Ipak, najvažnija je personalizacija blond tonova kako bi najbolje pristajali osobnosti, tenu i boji očiju klijenata - objašnjava Kim Vō, specijalist i umjetnik za blond nijanse.

 BM5
Marijana, Remi i Andrea


Zar ne bismo svi upravo to? Pa znaju zvijezde što valja.
Sada i tamna kosa dobiva bolje blond nijanse – tu je novi Bond Enforcing Premium izbjeljivač 9+ i Blondme toner. Budući da je upravo platinasta, hladna blond boja trenutno veliki hit, Lesley Jennison predlaže korištenje Bond Enforcing Blonde Lifting boju za kreiranje ledenih tonova, a za platinastu boju, metalni i sivi tonovi mogu biti dodani uz pomoć Blonde Toning pastelnih nijansi. Za zlatne i nijanse karamele Kim Vō predlaže korištenje Bond Enforcing Paint-On-izbjeljivača i Bond Enforcing Blonde Highlifting formule.

 

 BM5

BM5BM5BM5BM5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location