Username *
Password *
Remember Me

U sklopu tradicionalnog programa za borbu protiv nasilja nad ženama "Speak Out Domestic Violence", Avon Hrvatska ove godine organizira regionalnu humanitarnu kampanju "Udari mene, a ne žene" čije je zaštitno lice boksač Stjepan Božić.

ope

Stjepanove fotografije za ovu kampanju prošli je tjedan snimio fotograf Damir Hoyka. - Lijepo je imati priliku pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Kampanjom "Udari mene, a ne žene" želimo skrenuti pozornost javnosti na potrebu zaštite zlostavljanih žena i poručiti zlostavljačima da je nasilje u obitelji kukavički čin“, istaknuo je poznati boksač.

Sredstva će se u okviru kampanje prikupljati putem humanitarne telefonske linije i prodajom posebne linije Avonovih proizvoda sa znakom beskonačnosti, a bit će donirana Udruzi za zaštitu obitelji U.Z.O.R. u Rijeci. Glavno događanje povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama održat će se krajem studenog u Zagrebu.

Udruga U.Z.O.R. osnovana je u ožujku 2007. godine s ciljem pružanja zaštite i pomoći obiteljima ugroženima nasiljem, a provodi programe savjetovanja, te osigurava sklonište za žrtve obiteljskog nasilja.

Tags: Beauty Avon

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location