JUSTIN Bieber u super brojkama

  Njegov je nastup u zagrebačkoj Areni vruća tema već mjesecima: donosimo Justinove brojke koje su uistinu impozantne!

  Ekipa zadužena za produkciju koja u Zagreb dolazi s čak 50 kamiona impresivne i tehnički najnaprednije opreme. U više od 1000 sanduka teških preko 100 tona nalazi se više od 100 kilometara kablova i žica, najmodernija rasvjeta, izvanredna tehnika za posebne specijalne efekte te preko 100 ručnika, a sve će to 300 osoba postaviti i rastaviti u samo jednom danu.

  Justin Bieber

  Za svoje live svirke Justin tijekom turneje koristi preko 20 različitih gitara i više od 2000 trzalica izrađenih posebno za njega, na pozornici je postavljeno 15 bubnjeva za koje se tijekom svakog nastupa potroši preko 10 para palica.

  Više od 150 osoba prati ga prate na svakom koncertu: prateći bend, pjevači, plesači…

  Iako je tek na svojoj polovici, turneja Purpose je po zaradi među najuspješnijim svjetskim turnejama ove godine, a očekivana zarada nakon rasprodanih 135 koncerata u 105 gradova diljem svijeta nevjerojatnih je 150 milijuna eura.

   

  Justin Bieber Purpose World Tour 01


  Justin je tijekom karijere osvojio ukupno 20 MTV nagrada, a najnovije kojima se može pohvaliti su one za MTV European Music Award koje je osvojio prije samo 2 dana i to u tri kategorije – za najbolju pjesmu, najboljeg kanadskog izvođača te glazbenika s najviše obožavatelja.

  Da fanovi ne mogu dočekati nastup svog idola dokazuje i preko 2.500 mailova i pisama s posebnim zahtjevima, prijedlozima i ponudama za zagrebački koncert koje su poslali.

   

   Justin-Bieber-GQ-Cover-March-2016-002-800x1101photo