Username *
Password *
Remember Me

Radi se o sportašima, naravno! Ovih dana veslači braća Sinković te Damir Martin pripremaju se za Olimpijske Igre u Rio de Janeiru, dok je svjetski uspješan surfer Enrico Marotti otkrio svoj omiljeni – komad nakita.

Mayanas 2

Mayanas je u suradnji sa surferom Enricom Marottijem predstavio limitiranu kolekciju CRO 401. Osim što je dominirao na svim domaćim windsurferskim natjecanjima, 2014. godine osvojio je 1. mjesto na IFCA prvenstvu Europe te postao europski prvak, a 2016. godine postao vice prvak svijeta na IFCA svjetskom prvenstvu koje se ovog ljeta održalo na Bolu na Braču. Foto: Maja Kljajić.

Mayanas 1Mayanas 3Mayanas 5

 

 

Braća Sinković su zajedno sa svojim menadžerskim timom Priredba Studio priredili koktel u Velvetu.


Valent I martin Sinkovic
Damir i Martin Sinković

„Očekivanja su velika jednako kao i naši ciljevi. Idemo pozitivni i fizički spremni u Rio i sigurno je kako ćemo dati sve od sebe. Puno nam znači podrška naših prijatelja, partnera i grada koji su večerašnjim dolaskom još jednom potvrdili prijateljstvo. Svjesni smo činjenice da nam zlato nitko neće pokloniti, očekuju nas teške utrke, ali znamo koliko smo radili za to i nećemo se predati! Vjerujemo u sebe i vjerujemo da ćemo u najboljem svjetlu predstaviti Hrvatsku i opravdati povjerenje svih naših navijača i građana Republike Hrvatske.“ – izjavili su Martin i Valent Sinković.
Krajnji cilj ovog sportskog putovanja bit će upravo utrka koju će Martin i Valent voziti 11. kolovoza 2016. u 15:40 sati na Igrama u Riju u borbi za Prvo hrvatsko olimpijsko zlato u veslanju.

 

Damir Martin bio bio trgovine 2

Veslač Damir Martin izabrao je Bio & Bio dućane za svog partnera u borbi za što bolju sportsku poziciju jer svi znamo koliko je prehrana bitna kod svakog sportaša: - moj su najčešći izbor kvalitetna hladno prešana ulja, poput kokosovog, koja mi daju dugotrajnu energiju i omogućuju brz oporavak nakon treninga, prirodni dodaci prehrani poput BiAstina, smoothiji od cikle i raznog voća te Zrno sendviči od beskvasnog kruha koji za tren utažuju glad - . Damir Martin hrvatski je veslač, dvostruki svjetski i europski prvak te osvajač srebrnog odličja na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu.

Damir Martin bio bio trgovine 1