Username *
Password *
Remember Me

Tko će bolje predstaviti kupaće kostime optočene kristalima nego predivna nizozemska manekenka Doutzen Kroes? Nitko. Zato ova sve uspješnija ljepotica pored bazena paradira u kreacijama koje smo nekada davno nazivali kupaćim kostimima, a danas su to glamurozne mikro toalete za brčkanje pored neke slatke ili slane vode uz nezaobilazni koktel u boji…

doutzen-kroes7

Fotografije je talentirani Solve Sundsbo napravio za kineski Vogue. Modna urednica Nicoletta Santoro odabrala je za Doutzen samo najbolje: prepoznajete li crni badić optočen kristalima koji je za modnu kuću Dolce & Gabbana postao super uspješan ovosezonski potez… Osim, naravno, Pradinog nakita i njezine cvjetne kolekcije koja je prisutna u brojnim editorijalima, tu je i divan bijeli badić sa zakovicama s potpisom Versace!

Za pretpostaviti je da će nam se slični modeli nuditi u high - street dućanima... nadamo se. Odavno je badić prestao biti sredstvo pukog prekrivanja kože – on je sada veliki saveznik u zavođenju. A kada ga Doutzen tako lijepo predstavi ne preostaje nam ništa drugo nego da prošećemo dućanima i otkrijemo kakve se sve drangulije nude na krojevima blizu nas! Ako uistinu želite biti "pool party" kraljica snimite ove kostimiće i poduzmite nešto… Sjajno i usko!

Kosa: Malcolm Edwards
Make-up: Val Garland
Manikura: Mike Pocock

doutzen-kroes2doutzen-kroes3doutzen-kroes4doutzen-kroes5doutzen-kroes6doutzen-kroes8doutzen-kroes9doutzen-kroes10