Username *
Password *
Remember Me

Lijepa britanska manekenka nastavlja svoju filmsku karijeru: novi izazov predstavlja joj uloga u filmu „Sunset song“, u režiji Terenca Daviesa.

21 cr
Agyness u editorijalu za britanski Vogue, foto by Patrick Demarchelier, 2009.


Radnja je smještena u razdoblje Prvog svjetskog rata, a uz Agyness u glavnoj se ulozi pojavljuje poznati škotski glumac Peter Mullan.

Nakon što je pred kamerama najpoznatijih svjetskih fotograf ova lijepa plavuša odigrala brojne modne uloge, karijeru je nastavila na velikom ekranu – nedavno je završila snimanje filma "Pusher", koji u distribuciju kreće u kolovozu. Pojavila se i u hitu "The Clash of the Titans", te dobila izvrsne kritike za ulogu u londonskoj predstavi "The Leisure Society". 

Agyness, čije je pravo ime Laura Holling (novo ime složio joj je numerolog), modnu je karijeru oduvijek željela zamijeniti filmskom: prije četiri godine definitivno je odlučila više se posvetiti traženju uloga i učenju novih rola, te rekla svom agentu da je spremna na taj veliki korak.

Manekenstvo mi je dosadilo, izjavila je tada Deyn. Od tada se polako, ali sigurno ova dvadesetdevetogodišnjakinja povlači iz svijeta manekenstva i sve više posvećuje filmskoj karijeri.

No, jedna modna kolaboracija izuzetno joj je draga: lice je branda Dr.Martens. – Prve sam si „marte“ kupila kad sam imala 13 godina. I od tada ih obožavam! - .

Lice je njihove ljetne kampanje, a za jesen priprema i vlastitu kolekciju za Dr. Martens. Bit će to jedna lijepa punk i rock suradnja, sigurni smo!

Foto: Patrick Demarchelier za Vogue

1368101113162022232425262728KOREAvv2vogue

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location