Username *
Password *
Remember Me

Jedna od novijih modnih zvijezda, predivna Mađarica Barbara Palvin, lice je ovomjesečnog izdanja španjolskog magazina Tiger.
 
Njezin retro izgled i porculanski ten savršeno se uklapaju u pomalo melankoličnu atmosferu i styling po odabiru Lidie Aguilere.

Suknje uskog struka, vestice, uredne šiške i fini nabori opisuju jednu elegantnu modnu priču, uz podršku pepeljastih nijansi smeđe i zlatne. Paleta je skromna, drži se unutar neupadljivih stilskih okvira.

Retro elementi nalaze se u većini kolekcija ove sezone, a za ovo snimanje odabrane su neke od njih: Marc Jacobs, Celine, Chloe, Valentino i Paule Ka.

Za divan make – up i frizure zaslužan je Daniel Rull.

barbara-palvin11barbara-palvin3barbara-palvin4barbara-palvin5barbara-palvin6barbara-palvin7barbara-palvin8barbara-palvin9barbara-palvin10barbara-palvin1

Komentari (3)

  1. hanab66

divna je

  Attachment
 
  1. Ea Ben

Osobno jedan od najdražih modela. Ima, na neki način dječje, nevino lice, a istodobno tako odraslo. Posebno mi je drago što nije ogoljeli kostur poput većine djevojaka u "tom svijetu".

  Attachment
 
  1. Slađa

Ima preslatko lice!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.