Username *
Password *
Remember Me

Ovih dana slavne su cure pričale o važnosti bavljenja sportom i zaokretu karijere: naša voditeljica Ivana Mišerić ističe važnost vježbanja u sklopu projekta predstavljenog jučer u Velvetu, Pokreni se, koji se održava u cijeloj Hrvatskoj, dok dvije svjetski poznate manekenke Abbey Lee Kershaw i Emily Ratajkowski, karijeru okreću ka glumi i otkrivaju kakve uloge žele. Dvije su se ljepotice pridružile moru manekenki koje žele nešto više od snimanja i trčanja po castinzima.

ivana miseric

- Redovito vježbanje moja je svakodnevica. Rano ustajanje i naporan radni tempo zahtjevaju dobru kondiciju. Nakon svakog treninga osjećam se preporođeno i zaista pozivam sve da što više vremena budu aktivni. Dokazano je da aktivnost i produžuje životni vijek! - izjavila je voditeljica Ivana Mišerić.

Abbey-Lee-Kershaw-June-2015-Marie-Claire-Photo-Shoot-800x1060

Abbey Lee Kershaw za Marie Claire: - gluma je moja prava strast, zato ne mislim s tim krenuti polagano. No, birat ću uloge iako u svijetu glume nitko zapravo ne zna tko sam ja. Želim nove izazove i pomno ću paziti na kakvim ću projektima sudjelovati – Abbey se naime pojavljuje u novom hitu Mad Max Fury Road.

Emily-Ratajkowski-Editorialist-2015-Photo-Shoot03

Emily Ratajkowski za Editorialist: - sljedeća uloga želim da bude nešto nevezano uz ljepotu i dobar izgled, plan mi je da iznenadim sebe i druge - . Emily, lice donjeg rublja Yamamay, pojavila se u filmovima Gone Girl i We are your friends. Lijepa manekenka lice je brojnih modnih kampanja, no odlučila je karijeru usmjeriti ka glumi.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.