Username *
Password *
Remember Me

Britanska glumica ima svoju tamnu stranu: otkrio ju je i zabilježio zlatni dvojac modne fotografije – momci Mert & Marcus.

keira knightley4

U editorijalu i na coveru za travanjski Interview Magazine je Keira, koju smo navikli gledati u boho, hipster i nešto finijim kombinacijama, imidž damice nakratko ostavila po strani… i uvukla se u kožne, darkerske i totalno retro & glamurozne kreacije koje potpisuju najbolji: Louis Vuitton, Balenciaga, Diane von Furstenberg, Yves Saint Laurent...

Kreativno vodstvo potpisuje modni urednik Karl Templer, dramatičan smokey make – up Lucia Pieroni a frizure Paul Hanlon.

Rezultat – seksi kraljica neodoljivo mračnoga stila.

cover

keira knightley2keira knightley3keira knightley6keira knightley7keira knightley8

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Njoj odlično stoji taj šik stil i smokey eyes!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Ah,što obožavam osamdesete, Theirryia Muglera i njegovu viziju snažne žene. Doduše čak i sama preferiram damski izgled ali tako je nešto primamljivo u ovakvom androginom izgledu. Opet veliki uzdah aaaaah. (iako bih se sad mogla zaplesti u...

Ah,što obožavam osamdesete, Theirryia Muglera i njegovu viziju snažne žene. Doduše čak i sama preferiram damski izgled ali tako je nešto primamljivo u ovakvom androginom izgledu. Opet veliki uzdah aaaaah. (iako bih se sad mogla zaplesti u dvosatnu filozofiju oko toga da li žena treba izgledati kao muškarac da bi djelovala snažno i blablablabla, tko mari)

Pročitaj više
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location