Username *
Password *
Remember Me

Zajedno sa svojom dječicom, bivše su slavne manekenke ovih dana posjetile atelje Matije Vuice kako bi isprobale kreacije za reviju koja će se danas održati na Cro A Porteru u zagrebačkom Studiju Jadran. Raskošne kreacije u znaku tila, voluminoznih volana i bajkovitog baršuna baš lijepo pristaju modelima koje su obilježile prve sezone Cro A Portera: Morana Paj, Martina Majcenović, Lina Jurašić, Diana Šimunić i Ana Topić samo su neke od petnaest modela koje će u danas prošetati pistom na Luna(r)reviji Matije Vuice. .

matija proba23


Poznata po svojim ženstvenim kreacijama, ali i svom angažmanu vezanom za ženske teme, te brojnim humanitarnim angažmanima i sudjelovanjima u projektima koji se bave promicanjem ženskih prava, Matija za jubilarnu 25. sezonu na pistu Cro a portera vraća djevojke koje su obilježile ovaj projekt od samih početka - nekada djevojke, danas supruge i majke. Iako su male Viktoria, Mila i Kris na kraju zborno plakale, njihove su mame oduševljeno isprobavale bajkovite Matijine haljine, te se s osmjehom na licu prisjetile dana kad su i same bile vladarice modne piste.

matija proba30


Matijin glavni detalj ovoga puta je meandar, volan, gibanje teksture po eteričnom tilu. Podlogu od prozirnog stila autorica je iskoristila da, slobodno i bez ograničenja, površinu konstruira mekanim volanima. Cijela priča podsjeća na visoku modu, tu neodoljivu i beskrajno kreativu, bogatu igru, pa je za pretpostaviti da nas večeras čeka jedna sasvim posebna revija.

 

matija proba16matija proba2matija proba4matija proba6matija proba15matija proba17matija proba18matija proba26matija proba 1matija proba 11

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location