Username *
Password *
Remember Me

Ovaj tjedan poznati glumac Colin Farrel osvanuo je kao lice kampanje novog mirisa Dolce & Gabbane, ime parfemu je Intenso, dok je kolega Eddie Redmayne, dobitnik Zlatnog Globusa i kandidat za Oscara, dao intervju za Interview, gdje je popričao s kolegicom Jennifer Lawrence o glumi, Stephenu Hawkingu, životu… Zvijezda nogometa i modna ikona David Beckham reklamira donje rublje, nastavlja suradnju za H&M, kroz liniju Modern Essentials - izabrao je omiljene komade iz nove kolekcije. Pedeset nijansi sive odjenuo je glumac Jamie Dornan za britanski GQ - frajeru odlično pristaju rokerske jakne u kombinaciji s hlačama od odijela i klasičnim vestama.

Dolce Gabbana Intenso Fragrance Colin Farrell 01b

Colin predstavlja sve aspekte Intense muškarca – izjavio je dvojac Dolce & Gabbana. - I privatno i poslovno predstavlja snagu, zavodljivost i muževnost, karakteristike našeg novog parfema - .

Eddie-Redmayne Interview-Magazine-15

Dobro mu stoji stil Sida Visciousa (za Interview), no Eddie Redmayne nada se Oscaru za utjelovljenje Stephena Hawkinga u The Theory of Everything (foto: Craig McDean)

Jamie-Dornan British-GQ-02

Zgodan u plavom sivilu: hit glumac Jamie Dornan (GQ, foto: Hunter & Gatti)

Jamie-Dornan British-GQ-06Modern-Essentials-by-David-Beckham-HandM-02

David Beckham - idealan model za donje rublje nastavlja suradnju s high-street brendom H&M

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location