Username *
Password *
Remember Me

Simpatična voditeljica za događanje Oživi me, koje je protekli vikend održano u riječkom Zapadnom shopping centru, izabrala je retro grunge styling: Marijana Batinić obožava cool masivne čizme, točkaste čarape i laganu haljinu cvjetnog motiva. Kombinaciju je omekšala voluminoznim sakoom, te ponijela njezin gotovo prepoznatljiv beauty touch: ruž nijanse koralja.

mariana batinic


Kampanja 'Oživi me' je nacionalna javnozdravstvena kampanja kojom se želi podići razina svijesti građana te educirati javnost o važnosti poznavanja jednostavnih postupaka oživljavanja osobe koja doživi srčani zastoj. Nositelj kampanje je Zaklada Hrvatska kuća srca osnovana od Grada Zagreba radi promicanja i unapređenja kardiovaskularnog zdravlja. Suorganizatori kampanje su Hrvatsko kardiološko društvo sa stručnom potporom te Udruga StEPP čiji su članovi, mladi liječnici i studenti Medicinskog fakulteta u Zagrebu osmislili ovu kampanju koju će provoditi diljem Hrvatske. Podršku projektu su dali Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te Hrvatski zavod za javno zdravstvo, dok je Grad Zagreb pokrovitelj cijele kampanje.

Sljedećeg vikenda, u subotu 18. listopada održat će se educiranje građana Zagreba na Cvjetnom trgu, a 25. listopada na rasporedu je Osijek.

Foto: Nel Pavletić

marijana batinic 2