Anne Hathaway / srce za kratkokosu brinetu

  Kratka kosa je ponekad tricky rješenje, ali glumici Anne Hathaway stoji fantastično: noseći zalizane pramenove i mega srce, u novom Harpers Bazaaru otkriva, među ostalom, i kako je napustila veganstvo za vrijeme snimanja filma Interstellar koji uskoro stiže u kina. - Svakodnevno sam nosila teško svemirsko odijelo, i ubrzo sam se počela osjećati slabo. Jednostavno, morala sam nešto promijeniti pa sam počela svakodnevno jesti ribu. Snimali smo u Reykjavíku gdje je riba stvarno odlična i moram priznat da sam se odmah osjećala bolje - otkriva slavna glumica.

  anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot01 cr

  Za stil je pohvalila kolegicu Tildu Swinton – ona je tako hrabra, al to kod nje djeluje ležerno, kao da se nije jako trudila, a opet izgleda tako posebno. Hrabar je i moj kolega iz Interstellara, Matthew McConaughey, totalno je svoj i siguran u sebe u svemu što radi, ne sudi i nekako je stabilan. No, moj idol je i dalje Jonathan Demme, koji je režirao film Rachel getting married, s kojim je došla i moja prva nominacija za Oscar. Demme je i dalje moj mentor - . Anne je prošla svakakve uloge, nekako je najviše vežemo uz Vrag nosi Pradu, no kratkokosa je glumica spremna na veće uloge, stoga jedva čekamo Interstellar!

  anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot02 cr

  Anne je za Harper's Bazaar US snimio Alexi Lubomirski u ženstvenom i seksi stilu koji joj odlično pristaje. – I ja sam sve hrabrija, sve češće nosim u javnosti robu koja mi se sviđa, a ne onu nametnutu… - . Kreativno vodstvo potpisuje George Lois.

  anne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot03 cranne-hathaway-harpers-bazaar-november-2014-photoshoot04 cr