Tko ima najravniju kosu?

  LEJLA Šehović i Lana Banely. Podvrgnule su se novom Keune tretmanu i dobile najravniju kosu ikad...

  Radi se o tretmanu za „peglanje“ kose - Keratin Smoothing Treatment, koji ne sadrži formaldehid.
  - Najvažnija komponenta vlasi je Keratin. Tijekom tretmana za ravnanje kose u kosu se otpušta aktivni Keratin koji obavija vlas i ulazi u korteks. Kosa postaje svilenkasto glatka i podatna, ravna i bez “frizzy” efekta – kažu u Keune-u. A Lana i Lejla su dokaz.

  AKTIVNI Keratin
  Mješavina Keratina sadrži velike i male molekule koje ulaze u strukturu vlasi te je jačaju iznutra i izvana. Bogata mješavina Keratina oponaša prirodni Keratin u vlasi te kosi omogućuje mekoću, zaštitu i čvrstoću.

  JEDNOSTAVAN proces u 5 koraka
  Sadrži prirodni keratinski protein koji osigurava dodatnu njegu kosi. Ovaj tretman u frizerskom salonu traje 2 do 3 sata. Učinak tretmana traje 6 do 12 tjedana, ponekad i duže, ovisno o strukturi kose.   

  CARE LINE – keratin smoothing linija
  Preporuča se koristiti nakon keratinskog tretmana, jer se učinak tretmana produžuje. Keune Care Line Smoothing asortiman proizvoda sadrži aktivni Keratin i čini kosu glatkom, sjajnom, podatnom i bez “frizzy” efekta, te se može koristiti i neovisno o tretmanu za ravnanje kose, za svaku kosu kojoj treba dubinska njega.

  - Keratin Smoothing šampon
  Sadrži Keratin i Provitamin B5 koji njeguju, hidratiziraju i daju kosi sjaj. Quat kompleks štiti vlas od pucanja.
  CIJENA: 250 ml, 54,90 kn

  - Keratin Smoothing regenerator
  Sadrži Keratin, Provitamin B5 i Shea maslac koji osiguravaju podatnost i sjaj. Quat kompleks štiti kosu tijekom ravnanja peglom i sprečava pucanje vlasi, te stimulira rast kose.
  CIJENA: 200 ml, 54,90 kn

  - Keratin Smoothing tretman
  Kosi dodaje Keratin i Keravis, te je čini čvršćom. Keravis je kompleks koji ravna kosu, jača vanjski sloj i obavija vlas kako bi se zaštitila njena struktura.
  CIJENA: 200 ml, 99,90 kn

  GDJE KUPITI: U boljim drogerijama, frizerskim salonima i Keune specijaliziranim dućanima u Zagrebu i Splitu.

  Tags: Beauty Kosa