Username *
Password *
Remember Me

Legende regionalne scene Bajaga & Instruktori i Plavi Orkestar po prvi će puta nastupiti zajedno na pozornici ovogodišnjeg Rujanfesta koji će se održati od 12. do 21. rujna ispred shopping centra Westgate u blizini Zaprešića. Koncert na kojemu će se pjevati hitovi brojnih generacija na programu je 18. rujna.

 

bajaga 1

 

Brojni kritičari ocjenjuju Plavi orkestar kao kulturni fenomen osamdesetih i devedesetih , dok se Bajaga & Instruktori ubrajaju među začetniike rock scene na ovim prostorima. Osim što su uvijek radili dobre stvari, spomenuti su glazbenici dokazali svoju kvalitetu dugogodišnjim angažmanom, a osim novih generacija, na svoje koncerte privuku i njihove roditelje, kao i ekipu koja je krenula izlaziti tijekom sedamdesetih. Možda baš zato što je njihov rock bezvremenski, pa je ovo dobra prilika da se odlično zabavite!

 

plavi

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location