Username *
Password *
Remember Me

Radi se o dobrotvornom projektu, od kojeg sva zarada ide neprofitabilnoj organizaciji mother2mothers, u sklopu kojeg će Victoria Beckham od 20. do 25. kolovoza na adresi Outnet.com prodavati čak 600 komada vlastite garderobe.

victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-11

- Neke stvari su unikatne, neke su talentirani dizajneri radili isključivo za mene, no ima tu i dosta stvari koje nose brojne naše uspomene. Bilo je u svakom slučaju zabavno odvajati i borati stvari jer sam se dosta nasmijala i prisjetila… - otkrila je Victoria, no ipak je odlučila dati svom garderobnom prostoru malo zraka i oprostiti se od nekih stvari u dobrotvorne svrhe. Na rasprodaji će se naći i dio robe iz ere Spice Girls, kad je Victoria nastupala pod umjetničkim imenom Posh Spice, no bit će tu i dosta glamuroznih & jednostavnih kreacija za crveni tepih po kojima je bivša pjevačica poznata.

victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-1


Victoria se pojavljuje na naslovnici novog broja britanskog izdanja magazina Vogue, a u editorijalu nosi pravi engleski stil: gumene čizme i vunene veste. Snimano je u vrtu, a fotografije potpisuje Patrick Demarchelier. - Nedavno sam navršila 40 godina i ponosna sam na sve što sam postigla, imam divnog supruga, četvero zdrave djece i uhodani posao - izjavila je Victoria, jedna od najmoćnijih žena u modnom i show biznisu koja s partnerom Davidom Beckhamom čini pravi svjetski power-couple.

victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-2victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-3victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-4victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-5victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-6victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-7victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-8victoria-beckham-by-patrick-demarchelier-for-vogue-uk-august-2014-10