Username *
Password *
Remember Me

Slavna Makaranka i dalje je vrlo zaposlena: Kristina Šalinović, jedna od naših najboljih modela, snimila je lookbook za prestižne concept butike Apropos, povodom njihove tridesetogodišnjice.

apropos-journal-30-years2

 

Kristina nosi brojne stilove, mijenja modne uloge kao od šale, a tu su i njezine ekspresije i poze - jedna je od onih koja se pred foto aparatom, u ovom slučaju Alexxa i Antona, ponaša poput iskusne glumice. Uz Kristinu se u foto-priči pojavljuju i modeli Melissa Tammerijn, Grace Bol, Matthew Bell i Florian Van Bael. Inače, concept butici Apropos nude skupocjene brendove poput Tory Burch, Azzedine Alaia, Victoria Beckman, Tom Ford, Fausto Puglisi, Giorgio Armani, Saint Laurent, Dolce & Gabbana... Na fotografijama su predstavljene razne modne situacije za sljedeću jesen - od legendarnog Moschino retro remenja, preko krznenih glam prsluka, do uske minimalističke siluete u crnom. Kosu i make-up potpisuje Jochen Pahs, a kasting Juergen Schabes.

 

apropos-journal-30-years1apropos-journal-30-years3apropos-journal-30-years4apropos-journal-30-years5apropos-journal-30-years6apropos-journal-30-years7apropos-journal-30-years8apropos-journal-30-years9apropos-journal-30-years10apropos-journal-30-years11apropos-journal-30-years12apropos-journal-30-years13apropos-journal-30-years14

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location